Hårda transportburar

Hårda transportburar

Här finner du olika modeller av hårda transportburar till katt.

Visa:
Sortera efter:

Dyna till Transportbur

Vändbar kudde gjord av mjuk plysch och microfiber. Tillverkad i 100% Polyester och idealisk att lägga i transportburen vid t.ex resor.Kan tvättas i 30 grader.Välj mellan två storlekar. Storlek:S: 48 x 29 cmM: 58 x 36 cm..

79 kr

Fleecefilt Star

Mjuk och skön fleecefilt till katten med stjärnmönster. Perfekt hemma eller i transportburen. Finns i olika färger. Välj i listan.100% polyester, handtvätt 30 grader.Storlek: 100 x 70 cm..

55 kr

Kilian Transportväska -37%

Kilian Transportväska

Snygg transportväska för katter upp till 6 kg. Med avtagbar, justerbar axelrem. Tillverkad av polyester av hög kvalitet.Inuti transportburen sitter även ett kort koppel som kan sättas fast i kattens sele för extra säkerhet. Slitstarkt nät på båd..

395 kr 249.00 kr

Transportbox Gulliver Grå -10%

Transportbox Gulliver Grå

Transportbox Gulliver till katt är tillverkad av högkvalitativ plast med metalldörr och lås. Stabil låsning på båda sidor. Med möjlighet att spänna fast bilbälte. Välj mellan tre olika storlekar. Storlek M och L har öppningsbara luckor i toppen varav..

199 kr 179.00 kr

Transportbur Luxurious Cat Åter i lager om 2-3 dagar

Transportbur Luxurious Cat

Lyxig transportbur till katten tillverkad i hårdplast. Rymningssäkert lås på framsidan. Bekvämt bärhandtag. Storlek: 51 x 31 x 34 cm..

389 kr

Transportbur Skudo IATA-godkänd

Transportbur i hård plast till både katt och mindre hund. Buren har en dörr av stål med rymningssäkert lås. Rymligt förvaringsfack för småsaker. Ventilationshål på båda sidor för bra luftcirkulation. Heltät botten.Bärhandtag samt fästen för axel..

349 kr

Transportbur Trendy Cats In Love

Supersöt transportbur med kattmotiv. En tålig transportbur i en lagom storlek. Transportburen är utrustad med lås både upp och nertill på dörren.Mjukt bärhandtag. Storlek: 51 x 31 x 34 cm..

295 kr

Transportbur Trendy Friends -33%

Transportbur Trendy Friends

Supersöt transportbur med färgglatt kattmotiv. En tålig transportbur tillverkad i hårdplast och har en lagom storlek.Transportburen är utrustad med lås både upp och nertill på dörren.Mjukt bärhandtag. Storlek: 51 x 31 x 34 cm..

295 kr 199.00 kr