Mjuka transportväskor

Mjuka transportväskor

Här hittar du olika modeller av mjuka transportväskor till katt. 

Visa:
Sortera efter:

Fleecefilt Star

Mjuk och skön fleecefilt till katten med stjärnmönster. Perfekt hemma eller i transportburen. Finns i olika färger. Välj i listan.100% polyester, handtvätt 30 grader.Storlek: 100 x 70 cm..

55 kr

Kilian Transportväska -37%

Kilian Transportväska

Snygg transportväska för katter upp till 6 kg. Med avtagbar, justerbar axelrem. Tillverkad av polyester av hög kvalitet.Inuti transportburen sitter även ett kort koppel som kan sättas fast i kattens sele för extra säkerhet. Slitstarkt nät på båd..

395 kr 249.00 kr

Pet Nation Transportväska -26%

Pet Nation Transportväska

Sportig transportväska för katt eller liten hund.Tillverkad av rosa och svart nylon. Två öppningar, topp och front samt sidoficka för förvaring.Lätt att bära med axelrem och handtag. Nät för god ventilation. Insytt säkerhetskoppel som kan fästas hals..

269 kr 199.00 kr

Transportväska Jamie -36%

Transportväska Jamie

Transportväska Jamie i blått snyggt och slitstarkt nylon. Öppningsbar i toppen och fronten. Avtagbar och ställbar axelrem.Kort koppel inuti transportväskan där katten kan kopplas för extra säkerhet.Nätad på båda långsidor för bästa luftcirkulati..

279 kr 179.00 kr

Transportväska Nylon Svart/Grå

En modern och stilren transportväska till katt i svart och grå nylon. Materialet är helt vattentätt. Mjuk, vadderad botten för bästa komfort under transporten.Fönster med dubbla lager nät på båda sidor för ventilation samt att katten kan se ut. Lång ..

569 kr

Wings Airline Carrier -34%

Wings Airline Carrier

Air Wings Carrier är en lätt och smidig transportväska till katt. Det fina med denna transportväska är att den är perfekt för ändamålet att flyga med katten då du kan ha väskan som handbagage.Väskan är tillverkad i formbevarande EVA med polyester. Ai..

595 kr 395.00 kr