L´Oscar di Smagatto


Visa:
Sortera efter:

L Óscar di Smagatto Antistat Volym och Silkesspray

L Óscar di Smagatto Spray antistatico är en lyxig antistatisk volymspray med elastan för katt och hund.För de som har höga krav på pälsvårdsprodukter!Väldigt populär bland kattutställare.Denna spray är speciellt utformad dör att ge volym till pälsen...

295 kr

L Óscar di Smagatto Avfettningscreme

L Óscar di Smagatto avfettningscreme är en avfettningsbehandling speciellt framställt för katter. För de som har höga krav på pälsvårdsprodukter!Eliminerar effektivt fett som produceras utan att förändra eller förstöra pälsens struktur.Produkten..

439 kr

L Óscar di Smagatto Deep Cleaning Schampo

L Óscar di Smagatto Schampoo Base är ett djuprengörande schampo till katt och hund.För de som har höga krav på pälsvårdsprodukter!Innehåller naturliga ytaktiva ämnen för att skonsamt rengöra kattens päls på djupet.Berikad med vitaminer, mineralsalter..

379 kr

L Óscar di Smagatto Detangling Balm Ej i lager

L Óscar di Smagatto Detangling Balm

L Óscar di Smagatto Detangling Balm är ett helt fantastiskt balsam för alla kattraser med en restrukturerande, polerande och tovutredande egenskaper.Detangling Balm innehåller ceramider som ger pälsen helt nytt liv samtidigt som det förebygger tovor...

498 kr

L Óscar di Smagatto Eye Lotion

L Óscar di Smagatto Eye Lotion är en vårdande ögonlotion innehållande kamomill, lind och plantextrakt från aloe vera samtdestillerad kamomill, malva och citronbalsamvatten. Tack vare dess naturliga sammansättning kan Eye Lotion användas både uta..

279 kr

L Óscar di Smagatto Keratin Schampo K2

L Óscar di Smagatto Keratin Schampo K2 är speciellt utformat sträva och halvsträva pälsar.Tar bort varsamt bort smuts och är enkelt att skölja ur utan att pälsens och hudens naturliga keratinstruktur förändras.Det skyddar även päls och hud mot miljö-..

379 kr

L Óscar di Smagatto Nourishing Schampo

L Óscar di Smagatto Nourishing Schampo är ett professionellt, tovutredande och polerande schampo speciellt framtaget för semi och långhårspälsar.En kräm som varsamt rengör och som är berikad med vitaminoljor och naturligt aktiva ingredienser som förs..

419 kr

L Óscar di Smagatto Restructuring Conditioner

L Óscar di SmagattoRestructuring Conditioner är ett helt fantastiskt balsam för alla kattraser med en restrukturerande, polerande och tovutredande egenskaper.Detangling Balm innehåller ceramider som ger pälsen helt nytt liv samtidigt som det förebygg..

589 kr

L Óscar di Smagatto Treatment for Tangled Hair

L Óscar di Smagatto  Treatment for Tangled Hair Spray är ett professionellt utrednings och återfuktande spray som innehåller termiskt vatten, linfröolja och sorbitol för att öka den naturliga glansen i pälsfärgerna samthar en lugnande effekt på ..

329 kr

L Óscar di Smagatto Whitening Schampo

L Óscar di Smagatto Whitening Schampo är ett koncentrerat schampo för vita pälsar men även ett ypperligt schampo för att eliminera gula nyanser från svarta och solblekta pälsar. Kan användas regelbundet och rengör grundligt utan påverkan på pälsens o..

379 kr

L Óscar Smagatto Shampoo Torrschampo

L Óscar Smagatto Shampoo in Polvere är ett avfettnings, blekande samt högabsorberande puder. En kanonprodukt för kattutställaren eller för dig som har en katt som inte uppskattar bad.För kattutställaren och kattägaren som ställer höga krav på pälsvår..

179 kr