Klöstunnor

Klöstunnor

Här finner du olika modeller av klöstunnor till din katt. En klöstunna är både en uppskattad sovplats, lekplats och såklart ett ställe att klösa på. 
Dessutom är de en ganska snygg möbel i hemmet. 

Visa:
Sortera efter:

Cuddly Cave för väggmontering

Mysig grotta för väggmontering. Tillverkad i plyschtyg och sisal. Perfekt lek och sovplats för din katt.Montera Cuddly Cave på den höjd din katt trivs att vistas på.Färgen är naturvit/grå. Storlek: 42 × 29 × 28 cmPassande produkter från samma se..

595 kr

Kattens No1 Klöstunna Amsterdam S

Klösmöbel Amsterdam är en helt ny modell klöstunna från Kattens No1.En högkvalitativ klöstunna med flera mysiga liggplatser. Tillverkad med slitstark sisalmatta och kraftigt plyschtyg i snygg grå färg.Finns i tre storlekar.Storlek:S:  40 x ..

899 kr

Klösmöbel Juana

Stilren klösmöbel till katt från Trixie. Klöspelare i mörkgrå sisal och mysig klöstunna med tre våningar i ljusare grå färg. Uttagbara och vändbara liggdynor som kan handtvättas i 30 grader.En klösmöbel som gör sig riktigt fint i hemmet. St..

2 495 kr

Klösmöbel Julio

Stilren klösmöbel i härliga naturfärger till katt från Trixie. Klöspelare i beige sisal och mysig klöstunna med fyra härliga liggplatser i mörkbrun färg. Uttagbara och vändbara liggdynor som kan handtvättas i 30 grader.En klösmöbel som gör sig riktig..

2 395 kr

Klösmöbel Ria Cat Tower

Nyhet från Trixie! Klösmöbel Ria Cat Tower är en stilren och modern kattmöbel/klösmöbel och mysig bädd på samma gång. Katten kan välja mellan två mysiga bäddarmed fluffiga, mjuka plyschkuddar som går bra att tvätta för hand. Slitstark sisalmatta..

699 kr

Klöstorn Jorge

Supersnygg klöstorn från Trixie med tre gosiga sovplatser. Vävt slitstarkt tyg och sisalklösyta. Plyschbeklädd insida samt vändbara kuddar som kan handtvättas i 30 grader. Med text "Home sweet home"Gör sig verkligen bra i det moderna hemmet.&nbs..

1 499 kr

Klöstunna Barrel Niki

Klöstunna Barrel Niki med tre separata liggplatser i olika höjder. Mjuka, uttagbara dynor. Storlek: Omkrets: 37.5 cmHöjd: 90 cmObs! Beställningsvara. Levereras inom 7-14 dagar. ..

899 kr

Klöstunna Little Lazy

Häftig klöstunna med tre stora,  mysiga sovplatser. En mycket stabil klöstunna med plyschtyg i hög kvalitét i fräckt leopardtyg!Denna klöstunna har stora klösytor för sin katt samtidigt som  det är en snygg möbel i hemmet :)Storlek: Si..

1 195 kr

Klöstunna Macy

Superfin, stabil klöstunnel i högkvalitativ mocca-liknande plyschklädsel. Tre mysiga och rymliga liggplatser för katten. Slitstark sisalmatta i naturfärg på sidan.Storlek: Sisal: Ø38cmHöjd: 72cmBottenplatta: Ø 38cmFärg: MörkgråDenna produkt är b..

1 390 kr

Klöstunna Palca Large

Samma modell som Palca small fast större med ännu en våning. Klöstunna Palca Large är en modern och stilren klöstunna till katt som passar superfint i hemmet.Tillverkad i mysig beige och svart plysch med fyra olika liggplatser. Klösmatta av slitstark..

1 995 kr

Klöstunna Palca Small

Klöstunna Palca small är en modern och stilren klöstunna till katt som passar superfint i hemmet.Tillverkad i mysig beige och svart plysch med tre olika liggplatser. Klösmatta av slitstark sisal på sidorna.Perfekt för dig som har fler katter eller vi..

1 295 kr

2-in-1 med både en mysig hängmatta samt fyra klöspelare.I en snygg antracitgrå färg. Storlek:&n..
359 kr
Exkl moms: 287.20 kr