Tunnlar

Tunnlar

Massor av olika modeller av kattunnlar till din älskling finner du här. 

Visa:
Sortera efter:

Kattunnel Dotty

Färgglad, mjuk och prasslig kattunnel i fleece. Mycket uppskattad av kattungar. Storlek: ø 25 x 50 cm..

129 kr

Kattunnel Sculls

Kattunnel Sculls är den fräckaste lektunneln med dödskallar och prassel samt hängande leksak inuti.Kul för såväl kattungar som vuxna katter.Storlek: 60 cm x ø25 cmFärg: Svart med vita dödskallar..

129 kr

Kattunnel Swish

En kattunnel är superskoj för både yngre och äldre katter.Fungerar både som en kul lekplats men även som ett mysigt krypin där man kan ta en catnap :)Lätt att fälla ihop när den inte används. Orange med randiga mönster. Storlek: Längd: 90 c..

149 kr

KONG Spaces Burrow Tunnel

KONG Spaces Burrow Tunnel är en superfin lektunnel från KONG med trädmönster. Perfekt krypin och kurragömma lekplats!Med fjäril och leksaksmus som innehåller KONGS kattmynta på elastiskt band.En toppenkul lektunnel för alla katter och speciellt kattu..

219 kr

Lektunnel Antracit

Lektunnel i mjuk plysch i fin grå antracitgrå färg till katter.Innehåller kul prasselfolie.Storlek: ø 22 × 60 cm..

189 kr

Lektunnel Flower

Prasslig lektunnel till din katt i färgglatt motiv av blommor. Lika rolig att leka i som att krypa in och ta en tupplur i :)Passar både ensamkatten och hushåll med flera katter. Tunnlar är även mycket uppskattade av kattungar.Denna lektunnel är lätt ..

189 kr

Lektunnel Nylon

Kattunnel i slitstark nylon med inbyggd prasslig folie som lockar katten till lek. Går lätt att vika ihop och förvara. Passar lika bra för inom- som utomhusbruk.Storlek: 115 x 30 cm..

199 kr

Lektunnel Paw

Kattunnel i plysch med prasselfolie. Prasselfolien lockar katten till lek.Kul för såväl kattungar som vuxna katter.Stoelel: ø 22 × 60 cmFärg: Grå..

189 kr