Karlie


Visa:
Sortera efter:
4-Pack Bollar med Fjäder Ej i lager

4-Pack Bollar med Fjäder

Färgglada, mjuka bollar med fjädrar. En traditionell och uppskattad kattleksak. Säljes i 4-pack. ..

39 kr

Anti-Slip Dusch-badmatta

En särskild badrumsmatta/duschmatta med anti-slip bas med 120 anit-slip sugrattar utformad speciellt till bad av katter och hundar.Idealisk för badkar och duschar. Ser till att katten står säkert och stabilt.Hygieniskt och enkel rengöring.Färg: gråSt..

189 kr

Bilsele Katt Röd, Bilsele

Ett justerbart sele till bilen för att fästa katten i säkerhetsbältet. Går även att använda som sele.OBS! Passar inte till Volvo, Saab och Ford. Längd 25 cm längd max 40 cmBredd 1,5 cmFärg: röd ..

119 kr

Karlie Halskrage 12,5 cm

Mjukare variant av krage till katt från Karlie. Bekvämare modell än engångstratt från veterinären.Kragen förhindrar katten från att bita eller slicka på stygn, sår eller eksem.Enkel att sätta på och justera. Storlek halsmått: 12,5 cm.Storlek Ytt..

39 kr

Karlie Halskrage 15 cm

Mjukare variant av krage till katt från Karlie. Bekvämare modell än engångstratt från veterinären.Kragen förhindrar katten från att bita eller slicka på stygn, sår eller eksem.Enkel att sätta på och justera. Storlek halsmått: 15 cm.Storlek Ytter..

49 kr

Kattungesele med Koppel

Kattungesele med tillhörande koppel i standardmodell. Tillverkad i nylon.Välj mellan svart, blå och röd.Storlek:Koppel: 120 cm Ställbart 32 - 56 cm..

49 kr

Pälsmus med Ljud och Kattmynta

Stor pälsmus med Ljud och Kattmynta. Färg skickas slumpmässigt. (ej äkta päls)Storlek: 12 cm..

25 kr

Reflexhalsband Fiskar

Katthalsband i rosa reflex med fiskmotiv.Storlek: 30 cm x 10 mm..

39 kr

Säkerhetssele med Bälte

Ett justerbart kattsele till bilen för att fästa katten i säkerhetsbältet.Storlek: ställbart 25-40 cmBredd: 2,5 cm Längd: 44,5 - 46 cmFärg: Röd..

159 kr