Mattor till Kattlåda

Mattor till Kattlåda

Trött på att ha kattsand, kattströ i hela huset? Då är en kattlådsmatta att rekommendera. Här finner ni olika mattor till kattlådan i olika storlekar, färger och prisklasser. 

Visa:
Sortera efter:

Kattlådematta Paw prints

Söt matta som samlar upp det värsta av sanden från kattlådan. Mattan är mjuk och behaglig att trampa på och ligger stabilt på golvet.Storlek: 30 x 40 cmFärg: grå..

45 kr

Kattlådematta Tass Large

Trött på att ha kattsand i hela huset? Då finns denna kattsandsmatta att lägga utanför kattlådan där katten kan trampa av sig kattsanden. Kattlådemattan är mjuk och behaglig för katten att gå på och ligger stabilt mot golvet. Lämplig till samtli..

85 kr

Kattlådematta Tass Medium

Trött på att ha kattsand i hela huset? Då finns denna kattsandsmatta att lägga utanför kattlådan där katten kan trampa av sig kattsanden. Kattsandsmattan är mjuk och behaglig för katten att gå på och ligger stabilt mot golvet. Lämplig till samtl..

65 kr

Kattlådematta Tassmotiv

Tröttnat på att ha kattsand i hela huset? Då finns denna söta kattsandsmatta att lägga utanför kattlådan där katten kan trampa av sig kattsanden. Kattlådemattan är mjuk och behaglig för katten att gå på och ligger stabilt mot golvet. Lämplig till sam..

59 kr

Kattsandsmatta EVA

Slipp kattsand i hela hemmet! Kattsandsmatta EVA har en mjuk, strukturerad yta med små hål där sanden fastnar/trillar ner.Mattan kan öppnas på sidan för uttömning av strö som trillar igenom. Enkel att rengöra och tillverkad av EVA-plast som håll..

219 kr

Matta till Kattlåda Hårdplast

Matta att lägga framför kattlådan tillverkad i hårdplast.Stoppar effektivt upp extra spill av kattsand som kan hamna utanför kattlådan.Storlek: L 39 cm, B 35 cmFärg: Grå..

55 kr

Matta Whipe Paws And Carry On

Fräckaste mattan att ha t.ex innanför dörren eller utanför kattlådan.Absorberande med anti-halk.Tål maskintvättStorlek: 45 x 100 cmFärg: Svart..

279 kr