Tillbehör/Övrigt

Övriga tillbehör för din katt eller kattleksaker.

Här finns t.ex. batteri och reservdelar.

Förfina sökningen

Visa:
Sortera efter:

Gel-dyna med kylande effekt

Denna Kyldynan håller din katt, eller hund sval i sommarvärmen. Dynan är innehåller gelé, är ”självkylande” och blir automatiskt kall när katten ligger på den. Kan användas hur länge du vill och hur många gånger du vill.Kyldynan är tillverk..

89 kr

Anju Beauté Fästinghalsband

Anju Beauté fästinghalsband för katt kombinerar Geraniol, Lavandula, och Icaridine för att effektivt avvisa fästingar, loppor och mygg. Används ej på katter under 4 månader.Halsbandet har ett säkerhetssystem för att undvika att katten kan hänga sig. ..

99 kr

Anti-Slip Dusch-badmatta

En särskild badrumsmatta/duschmatta med anti-slip bas med 120 anit-slip sugrattar utformad speciellt till bad av katter och hundar.Idealisk för badkar och duschar. Ser till att katten står säkert och stabilt.Hygieniskt och enkel rengöring.Färg: gråSt..

189 kr

Antiklöstejp

Antiklöstejp med 24 remsor.Transparenta tejpremsor för montering där du ej vill att katten skall klösa...

89 kr

Baltic Kattflytväst Maja

Kattflytvästen Maja är framtagen för bästa passform på kattens smidiga kropp. Med en tätt åtsittande halsöppningsamt ett extra band under magen sitter Maja stadigt på din katt på land, i vatten och vid lyft. Västen har D-ring för fästeav koppel, omlo..

395 kr

Beaphar Calming Home Spray

Beaphar Calming Home Spray med lugnande valeriana används för att främja naturligt välbefinnande och en känsla av lugn, hjälper katter att känna sig lugnare i ovana eller stressande miljöer/situationer. Sprayen är gjord för att användas i hemmet, för..

99 kr

Beaphar CatComfort Spray

Beaphar CatComfort använder feromoner som din katt känner igen, är kliniskt bevisade att lugna, och bidrar till att förhindra oönskade beteenden. Genom att använda Beaphar CatComfort kan du hjälpa katten att bli tryggare.Idealiskt för användning året..

129 kr

Beco Foderskopa

Eco-vänlig och trendig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Bra för både djur och natur. När skålen är uttjänt kan den komposteras och återgår då till sitt ursprung, växtfiber.Storlek: 27 x 12 cm  0,5 L..

59 kr

Biobact Scent -10%

Biobact Scent

Biobact Scent är en mikrobiologiskt rengörings- och luktbekämpningsmedel. Bryter ned organiska material såsom bland annat urin, uppkastningar, matrester med mera genom en avancerad kombination av kemi och bakterier. Därmed tas den dåliga lukten från ..

289 kr 259.00 kr

Burklock Silokon till Våtfoder

Tätslutande burklock i silikon till större modell till våtfoderburkar, vilket gör locket lätt att öppna. Tillverkad av transparent silikon. Väldigt hållbara.Säljes i styck. Storlek: ø 10.6 cm..

25 kr

Catit Filter

Utbytesfilter till cat It vattenfontän.Levereras i 3-pack...

119 kr

Catit Filter 3 L

Utbytesfilter till 3 liters Cat It vattenfontän.Levereras i ett 3-pack..

119 kr

Catit Magic Blue Refil 3 månader -47%

Catit Magic Blue Refil 3 månader

Denna nya innovativa luftrenare för kattlådor som reducerar ammoniak och annan dålig lukt.Catit Magic Blue absorberar upp till 80 % av ammoniak och upp till 50 % av andra dåliga lukter, beroende på kattens diet.Catit Magic Blue absorberar farliga amm..

129 kr 69.00 kr

Catit Magic Blue Startkit

Denna nya innovativa luftrenare för kattlådor som reducerar ammoniak och annan dålig lukt.Catit Magic Blue absorberar upp till 80 % av ammoniak och upp till 50 % av andra dåliga lukter, beroende på kattens diet.Catit Magic Blue absorberar farliga amm..

99 kr

Catit Rengöringskit Vattenfontän

Underhållsset för Catit dricksfontäner i två delar.Borste med hårda borst och small topp för att komma åt i trånga utrymmen.Blomformad svamp med dubbla texturer och vågig yta...

65 kr

Catit Senses 2.0 Scratchers Refill

Refill till Catit Senses 2.0 Scratcher. Säljes i 8-Pack.Storlek:Längd: 16 cmHöjd: 4,3 cmBredd: 15 cm..

199 kr

Catit Underlägg

Stilrent silikonunderlägg till Catit vattenfontäner.Kan även användas till matskålar.Finns i grönt och grått. Anti-halk. Storlek: Ø 30 cm..

89 kr

Drinkwell 360 Kolfilter

3-pack extra kolfilter till Drinkwell 360 och Drinkwell rostfri 360.Levereras i 3-pack..

149 kr

Drinkwell filter 360 2-pack

Ersättningsfilter till Drinkwell vattenfontäner.Filtret hjälper till att samla in skräp, mat och partiklar som katten slipper dricka.Filtret bidrar också till att öka kattens vätskeintag genom att minska dålig smak, lukt samt absorberar föroreningar ..

79 kr

Drinkwell förfilter till 360 2-pack

Ett förfilter till Drinkwell 360 vit. Ett förfilter hjälper till att fånga upp katthår, damm och smuts som finns i vattenfontänen innan det passerar pumpen och ger på så sätt en bättre filtrering av vattnet. Förfiltret förlänger livstiden på mot..

89 kr

Drinkwell kolfilter 3-pack

Activated Carbon Replacement Filter 3-Pack 10,5 cmDrinkwell Avalon Replacement Charcoal Filter ersättningsfilter till dricksfontän.Ersättningsfilter till Drinkwell fontäner. Utbytbart filter hjälper till att samla in skräp, mat och partiklar som katt..

115 kr

Drinkwell kolfilter Avalon 4-pack (Avalon & Sedona)

Drinkwell Avalon Replacement Charcoal Filter ersättningsfilter till dricksfontän. Ersättande filter för användning till Drinkwell fontäner. Utbytbart filter hjälper till att samla in skräp, mat och partiklar som katten slipper få i sig. Bid..

129 kr

Drinkwell Rengöringskit

Rengöringskit till Drinkwell. Drinkwell har tagit fram ett rengöringskit som underlättar rengöring av Drinkwells vattenfontäner...

99 kr

EasyPill Katt

EasyPill för katt. Gör det lättare att ge katten tabletter. En deg på 10 g räcker för ca 10 tabletter. Perfekt hjälpmedel när du skall ge din katt mediciner eller p-piller då alla katter inte uppskattar detta.EasyPill är en mycket välsmakande deg som..

29 kr

Ersättningsbollar Catit Senses Blinkande 2-Pack

Ersättningsbollar i 2-pack till Catit Senses  banorna. Passar både den gamla (blå modellen) och Catits nya 2.0 serie...

85 kr

Filter till Cascade Vattenfontän

Utbyteshållare med tre extra kolfilter till Savic Cascade vattenfontän...

69 kr

Filter till Catit Flower Vattenfontän

Utbytesfilter till Catit Flower vattenfontän.Trippel action-filter som tar bort magnesium och kalcium från kranvatten.Aktivt kol absorberar vattenföroreningar som smuts, matrester och hår. Detta högpresterande filter eliminerar bakterier och skräp fr..

129 kr

Filter till Fresh Flow vattenfontän

Filter till Fresh Flow vattenfontän.2-Pack..

69 kr

Filter till Vital Flow Vattenfontän

Utbytesfilter till Vital Flow vattenfontän.Säljes i 2-pack..

29 kr

Filterbhållare Drinkwell Avalon Ej i lager

Filterbhållare Drinkwell Avalon

Filterbehållare till Drinkwell Avalon...

179 kr