LED-Halsband

LED-Halsband

Katthalsband med LED-Belysning gör att katten blir sedd på långa avstånd. Detta kan vara räddaren i nöden, speciellt nattetid.

Visa:
Sortera efter:

Batteri till Blinkande-Led hängen

Utbytesbatteri som passar till både Blinkande LED-hjärta och Blinkande ljus till katthalsband.Säljes i 2-pack. ..

19 kr

Blinkande LED-ljus till katthalsband

Öka säkerheten för din katt. Med denna blinkande lampa som enkelt hängs på halsbandet syns din katt mycket bra när den vistas i mörker.Lampan blinkar i blått,rött och vitt.  Syns på hela 800 meters avstånd och är vattenresistent. Batterier ingår..

49 kr

LED-Halsband Maxi Safe Cat -25%

LED-Halsband Maxi Safe Cat

LED-halsband till katt i grönt som är ställbart i tre lägen. Fast, blinkande ljus, eller snabbt blinkande ljus. Synligt upp till hela 500 meter.  Uppladdningsbart via medföljande USB-kabel som lätt kan anslutas via t.ex datorn. 100% vattent..

79 kr 59.00 kr

LED-Halsband till Katt

Katthalsband med led-ljus för bättre synlighet i mörker!Katthalsband i LED till din utekatt eller på promenaden. Öka säkerheten markant för din katt, halsbandet är synligt på 500 meters avstånd och lyser igenom även lång kattpäls.Tillverkat i PV..

119 kr

Ozami LED-halsband Katt -20%

Ozami LED-halsband Katt

LED-halsband till katt.Med detta halsband syns din katt i mörker.Tre olika lägen, två blinkande läge och ett fast läge. Storlek: 35 cm (kan klippas till önskad längd)Färg: Rosa, Blå och röd. ..

99 kr 79.00 kr

Spotted! Cat ID Tag -48%

Spotted! Cat ID Tag

Vi älskar våra katter mer och mer. De är en del av familjen och de finns alltid där för oss.De hälsar oss med entusiasm och de ger kärlek och tillgivenhet genom att stryka sitt huvud mot oss när vi kommer hem.Vi kan helt enkelt inte leva utan dem.Vi ..

189 kr 99.00 kr