ID-Tuber

ID-Tuber

Här finner du olika modeller av ID-tuber och namntuber till din katt. Väl mellan olika modeller och prisklasser.

Visa:
Sortera efter:
Hänge Strass-Hjärta -20%

Hänge Strass-Hjärta

Gulligt strasshjärta att hänga i t.ex kattens halsband.Finns med rosa eller vita stenar. Storlek:Berlock: 1,5 cmTotal längd: 3,7 cm ..

49 kr 39.00 kr

Hänge Strass-tass -20% Ej i lager

Hänge Strass-tass

Blingit tass-hänge i strassmodell att hänga på t.ex kattens halsband.Finns i rosa, vitt och blått.Storlek hänge: 1,8 cmTotal längd: 3,9 cm..

49 kr 39.00 kr

Hunter ID Tub Aluminium

ID-tub från Hunter i aluminium. 100% vattentät och skruvar ej upp sig. Aluminium ger mycket låg vikt. Välj mellan silver och koppar.StorlekHög 2,5 cm exklusive fäste, 10 mm i diameter. Ringen är 12 mm i diameter...

49 kr

ID Tub Olika färger

Snygg namntub till kattens halsband. Skriv namn, adress och telefonnummer. på en lapp och lägg i tuben.Kommer din katt bort kan den lättare få hjälp att hitta hem.Finns i olika färger.Obs! Tänk på att ID-tuben bara är tänkt att användas som ett ..

20 kr

ID-Tub

ID-Tub till kattens halsband. Skriv namn, adress och telefonnummer. på en lapp och lägg i tuben.Kommer din katt bort kan den lättare få hjälp att hitta hem.Tänk på att ID-tuben bara är tänkt att användas som ett komplement till en riktig ID-märkning,..

19 kr

ID-Tub Strass

Lyxig ID-tub till din katt med gnistrande strass.Välj mellan tre fina färger. Storlek: 15 x 8 mm..

75 kr

Rogz ID Bricka

Helt ny modell av ID-bricka från Rogz! Skriv ut din katts namn och telefonnummer via datorn, eller skriv för hand på en av de två måttanpassade lapparna som medföljer produkten.När du är klar trycker du ihop de två delarna som sluter helt tätt. ..

79 kr