Kattkoppel

Här finns många kattkoppel att välja mellan. Kattkoppel i olika färger, längder, storlekar och prisklasser.

Välj din favorit brand våra kattkoppel.

Visa:
Sortera efter:

Envy Wild Forever Kattkoppel

Ett lyxigt och snyggt kattkoppel med bra längd och snygga detaljer och stilrent mönster. Silverdetaljer på det vita kopplet och gulddetaljer på det svarta kopplet!Välj mellan vitt och svart!Storlek: Bredd: 10mm   Längd: 180cm..

69 kr

Flexi Cat Mini Rullkoppel

Det väl beprövade Flexi Cat mini kopplet i ny design! New Classic är universellt användbara och bekväma att hantera.New Classic är utrustad med snabb-bromssystem och bandkopplen har ett optimerat koppelutsläpp.Ett smidigt koppel för de missar och hus..

99 kr

Kattkoppel Nylon Catit

Smidigt kattkoppel i slitstarkt nylon från välkända Catit. Välj mellan olika färger. Storlek: 5 mm x 120 cm..

45 kr

Kattkoppel Svart

Rundsnörekoppel i flätad terylene. Kan användas till valfri kattsele.3 mm x 200 cm..

49 kr

Kattloppel Alac 2 Meter

Kattkoppel i tyg. Perfekt för promenaden. Välj mellan svart eller rött. Storlek: 2 meter..

39 kr

Kattloppel Alac Svart 8 Meter

Långt kattkoppel som är hela 8 meter långt. Längd: 8 m..

69 kr

Kattsele med Koppel -41%

Kattsele med Koppel

Kattsele i mjuk nylon med tillhörande koppel i step-in modell med tillhörande koppel. Katten stoppar ner sina framtassar i varsin ögla på vardera sida om magremmen, dra upp selen och knäpp ihop selen över ryggen.Mycket enkelt och smidigt! Selen ..

49 kr 29.00 kr

Kattsele med Koppel Love Lila

Supersnyggt kattsele med koppel i lila med texten LOVE. Fin detalj med avtagbart hjärta på selen som går att plocka av om man önskar.Fin passform. Tillverkad i nylon. Storlek: 10 mm x 30-35 cm + 120 cm koppel..

99 kr

Kattsele med Koppel Race

Kattsele med tillhörande koppel. Finns i tre olika färger. Välj i listan.Storlek: Justerbar 27-45 cm + koppel 1,2 meter. ..

129 kr

Kattsele med Koppel Tartan -22%

Kattsele med Koppel Tartan

Stilfullt kattsele med tillhörande koppel. Rutmönstrat med fin passform.Välj mellan olika färger.För katter mellan 1-4 kg. Storlek:10 mm x 30-35 cm + 120 cm koppel..

89 kr 69.00 kr

Kattsele och Kattkoppel LOVE

Kattsele med tillhörande kattkoppel i svart och rosa. Söt detalj med ett hängande rosa hjärta på selen.Går lätt att plocka av om man vill. Bra passform och tillverkad i nylon. Storlek:10 mm x 30-35 cm + 120 cm koppel..

99 kr

Kattsele Premium Nylon

Kattsele i premium nylon från Trixie. Denna sele är en step-in modell.Katten stoppar ner sina framtassar i varsin ögla på vardera sida om magremmen, dra upp selen och knäpp ihop selen över ryggen.Mycket enkelt och smidigt!  Selen är justerbar kr..

95 kr

Kattsele/koppel set Reflex

Katt sele/koppel set med små reflex-hjärtan. Materialet är nylon.Storlek sele: 10 mm x 22-34/24-49 cmStorlek koppel: 10mm x 180 cmFinns i 3 färger..

99 kr

Kattungesele Kitty Cat

Kattsele med tillhörande koppel till kattungar med söta tassmotiv och text. Välj mellan babyblå, ljusrosa, grön och röd. Storlek:Hals: 15-22 cmBröst: 20-32 cmKoppel: 120 cm..

69 kr

Koppel Puppa Pink Army

Snyggt och häftigt kattkoppel tillverkat i polyester från Puppia i fräck rosa army stil. Kopplet går även utmärkt att använda till andra kattselar.Storlek:Bredd: 1,5 cmLängd: 140 cm..

125 kr

Koppel Puppia

Ett slitstarkt och snyggt koppel tillverkat i polyester från Puppia som matchar de populära kattselarna från Puppia.Kopplet går även utmärkt att använda till andra kattselar.Finns i olika färger och längder. Välj i listan.SBredd: 10 mmLängd: 116 cmMB..

125 kr

Koppel Puppia Junior

Ett slitstarkt och smakfullt koppel tillverkat i polyester från Puppia som matchar de populära Junior kattselarna från Puppia.Kopplet går även utmärkt att använda till andra kattselar. Finns i olika färger. Storlek:Bredd: 15 mmLängd: 1..

125 kr

Koppel Puppia Neon

Ett slitstarkt och snyggt koppel i neon-färger tillverkat i polyester från Puppia som matchar de populära kattselarna i neon från Puppia.Kopplet går även utmärkt att använda till andra kattselar.Finns i olika färger och längder. Välj i listan.Storlek..

125 kr

Löplina Katt 5 meter

Kattkoppel/lina på 5 meter.Färg: Svart(Obs, lämna aldrig katten utan tillsyn vid utevistelse i sele)..

49 kr

Puppia Love Letter koppel

Matchande koppel till Puppia Love Letter selen. Går självklart bra att använda till valfritt kattsele. Kopplet har samma mjuka material som selen. Storlek: Bredd: 15 mmLängd: 120 cm..

125 kr

Puppia Taila Metallic Koppel

Senaste nytt från Catspia, tillverkarna av det berömda märket Puppia!Superhäftigt metallic-färgat koppel. Finns i guld och svartsilver.Finns även matchande selar i olika modeller. ..

135 kr

Rogz AlleyCat Kattsele + Koppel Neongul

Snyggt och synligt reflexsele  och koppel från Rogz. Starka färger som verkligen syns bra! Reflexrand på alla delar av både selen och kopplet.Välj passande storlek i listan. Mät gärna din katt innan köp för att få den bäst passande selen. R..

159 kr

Rogz SparkleCat Sele + Koppel Röd

Lyxigt, glittrigt och riktigt skimrande kattsele i rött med koppel från Rogz. Har du höga krav på en kattsele så lär du inte bli besviken på denna modell!Välj mellan XS och S. Rogz tillverkar högkvalitativa välgjorda, fräcka tillbehör till både ..

249 kr

Rogz SparkleCat Sele + Koppel Rosa

Lyxigt, glittrigt och riktigt skimrande kattsele i rosa färg med tillhörande koppel från Rogz. Har du höga krav på en kattsele så lär du inte bli besviken på denna modell!Välj mellan XS och S. Rogz tillverkar högkvalitativa välgjorda, fräcka til..

249 kr

Rogz SparkleCat Sele + Koppel Svart

Lyxigt, glittrigt och riktigt skimrande kattsele med koppel från Rogz. Har du höga krav på en kattsele så lär du inte bli besviken på denna modell!Välj mellan XS och S. Rogz tillverkar högkvalitativa välgjorda, fräcka tillbehör till både hund oc..

249 kr

Rogz SparkleCat Sele + Koppel Turkos

Turkost, lyxigt, glittrigt och riktigt skimrande kattsele med koppel från Rogz. Har du höga krav på en kattsele så lär du inte bli besviken på denna modell!Välj mellan XS och S. Rogz tillverkar högkvalitativa välgjorda, fräcka tillbehör till båd..

249 kr

Säkerhetsbälte

Säkerhetsbälte till katt som fästes i kattens sele i bilen. Justerbart 42-66 cm passar ej till volvo...

59 kr

XL Kattsele med Koppen Heart

Snygg kattsele med tillhörande koppel i storlek XL. Selen är både bredare och större än standardmodellerna från Nobby.Tillverkad i slitstark, tålig nylon. En toppensele för de lite större katterna.  Storlek: 13 mm x 34-57 cm + 120 cm koppel..

129 kr

XL Kattsele och Koppel

Kattsele med tillhörande koppel i storlek XL. Selen är både bredare och större än standardmodellerna från Nobby.Tillverkad i slitstark, tålig nylon. En toppensele för de lite större katterna.  Storlek: 13 mm x 34-57 cm + 120 cm koppelFärg: ..

129 kr