FroliCat


Visa:
Sortera efter:
FroliCat DART Ej i lager

FroliCat DART

FroliCat™ DART™ är en automatisk laserpekare för katt som ger flera timmars rolig lek för dig och din katt. Ställ DART™ på golvet, slå på den och se din katt jaga den rörliga laserstrålen.Inställbar hastighet och timer ger 16 spännande leklägen.- 360..

499 kr

FroliCat DART DUO

FroliCat™ DART DUO™ är en automatisk roterande laserpekare med två laserstrålar, så att flera katter kan leka tillsammans.Slumpmässiga mönster lockar era katter att hoppa, kasta sig och jaga. Inställbar hastighet och timer ger 16 spännande lekkombina..

649 kr

FroliCat Fox Den

FroliCat™ Fox Den är en batteridriven kattleksak med rolig och realistisk rävsvans. Den lurviga svansen viftar oregelbundet och uppmuntrar katten att jaga och leka.Med automatisk avstängning och rörelsesensor.Läget "Lek när katten är ensam" gör att d..

449 kr

FroliCat ROLORAT

FroliCat™ ROLORAT™ är en batteridriven kattleksak med viftande svans och ljud.Denna aktiveringsleksak uppmuntrar katten att jaga och leka. ROLORAT™ har formen av en råtta med blinkande röda ögon och lång svans som viftar oregelbundet.- Automatisk avs..

259 kr

FroliCat Zip Auto

FroliCat™ ZIP Auto Laser Light är en batteridriven kattleksak med laserpekare som susar fram över golvet i olika riktningar och snurrar oregelbundet.Den tar sig fram utan att fastna i hörn eller under möbler. En rolig leksak som håller katten aktiv s..

359 kr