Våtfoder

Våtfoder


Visa:
Sortera efter:
Tundra Kalkon Ej i lager

Tundra Kalkon

Tundra Kalkon är ett spannmålsfritt våtfoder till katt med minst 65% kött!Tundra är speciellt utvecklat för att spegla den naturliga kosten för en vildkatt.Massor med färskt kött med en liten mängd frukt och grönsaker som naturligt skulle komma från ..

19 kr

Tundra Lamm & Vilt

Tundra Lamm & Vilt är ett spannmålsfritt våtfoder till katt med minst 62% kött!Tundra är speciellt utvecklat för att spegla den naturliga kosten för en vildkatt.Massor med färskt kött med en liten mängd frukt och grönsaker som naturligt skulle ko..

19 kr

Tundra Lax och Anka

Tundra Lax och Anka är ett spannmålsfritt våtfoder till katt med minst 65% kött!Tundra är speciellt utvecklat för att spegla den naturliga kosten för en vildkatt. Massor med färskt kött med en liten mängd frukt och grönsaker som naturligt skulle komm..

19 kr

Tundra Vildkanin & Höna

Tundra Vildkanin & Höna är ett spannmålsfritt våtfoder till katt med minst 65% kött!Tundra är speciellt utvecklat för att spegla den naturliga kosten för en vildkatt.Massor med färskt kött med en liten mängd frukt och grönsaker som naturligt skul..

19 kr