Drinkwell


Visa:
Sortera efter:

Drinkwell 360 Kolfilter

3-pack extra kolfilter till Drinkwell 360 och Drinkwell rostfri 360.Levereras i 3-pack..

149 kr

Drinkwell Current 1,5 L

Drinkwell® Current vattenfonän har en konstant vattencirkulation vilket hämmar tillväxten av bakterier i vattnet.Kolfilter avlägsnar dåliga smaker och lukter så att katten får i sig fräscht vatten.Fontänen använder rinnande vatten för att uppmuntra d..

349 kr

Drinkwell filter 360 2-pack

Ersättningsfilter till Drinkwell vattenfontäner.Filtret hjälper till att samla in skräp, mat och partiklar som katten slipper dricka.Filtret bidrar också till att öka kattens vätskeintag genom att minska dålig smak, lukt samt absorberar föroreningar ..

79 kr

Drinkwell fontän 360 3.8 L

Drinkwell® 360, har upp till fem fritt fallande vattenstrålar, vilket lockar katten att dricka mer så att de förblir lyckliga, friska och får i sig tillräckligt med vatten.Ett stort kolfilter avlägsnar dåliga smaker och lukter så att din katt får i s..

695 kr

Drinkwell fontän 360 rostfri 3.8 L

Rostfri, smidig vattenfontän till din katt! Drinkwell® 360 rostfri, har upp till fem fritt fallande vattenstrålar, vilket lockar katten att dricka mer så att de förblir lyckliga,friska och får i sig tillräckligt med vatten. Ett stort kolfilter avlägs..

990 kr

Drinkwell fontän Avalon Keramik 2 L

Drinkwell® Avalon drickfontän i keramik cirkulerar och filtrerar kattens vatten hela tiden, vilket gör att det är renare och fräschare än en vanlig vattenskål.Drickfontänen för husdjur ger 2 liter fräscht, filtrerat vatten och att den är gjord i kera..

990 kr

Drinkwell fontän mini 1.2 L

Många katter är dåliga på att dricka vilket leder till att njurproblem, urinstenar och urinvägssjukdomar.Drinkwell Mini har en fritt fallande vattenstråle, ungefär som en kran, vilket lockar husdjuren att dricka mer så att de förblir lyckliga, friska..

489 kr

Drinkwell fontän Platinum 5 L

Drinkwell® Platinum har en fritt fallande vattenstråle, ungefär som en kran, vilket lockar katten att dricka mer så att de förblir lyckliga, friska och får i sig tillräckligt med vatten.Ett stort kolfilter avlägsnar dåliga smaker och lukter så att di..

695 kr

Drinkwell förfilter till 360 2-pack

Ett förfilter till Drinkwell 360 vit. Ett förfilter hjälper till att fånga upp katthår, damm och smuts som finns i vattenfontänen innan det passerar pumpen och ger på så sätt en bättre filtrering av vattnet. Förfiltret förlänger livstiden på mot..

89 kr

Drinkwell kolfilter 3-pack

Activated Carbon Replacement Filter 3-Pack 10,5 cmDrinkwell Avalon Replacement Charcoal Filter ersättningsfilter till dricksfontän.Ersättningsfilter till Drinkwell fontäner. Utbytbart filter hjälper till att samla in skräp, mat och partiklar som katt..

115 kr

Drinkwell kolfilter Avalon 4-pack (Avalon & Sedona)

Drinkwell Avalon Replacement Charcoal Filter ersättningsfilter till dricksfontän. Ersättande filter för användning till Drinkwell fontäner. Utbytbart filter hjälper till att samla in skräp, mat och partiklar som katten slipper få i sig. Bid..

129 kr

Drinkwell Pagoda Vattenfontän

Drinkwell Pagoda har en fritt fallande vattenstråle, ungefär som en kran, vilket lockar husdjuren att dricka mer så att de förblir lyckliga, friska och får i sig tillräckligt med vatten.Ett stort kolfilter avlägsnar dåliga smaker och lukter så att di..

1 290 kr

Drinkwell Rengöringskit

Rengöringskit till Drinkwell. Drinkwell har tagit fram ett rengöringskit som underlättar rengöring av Drinkwells vattenfontäner...

99 kr

Drinkwell Sedona NY!

Sprillans nyhet från välkända Drinkwell!Med sin banbrytande design och 3 liters vattenkapacitet är Sedona vattenfontän idealisk för stora eller flera katter/hundar.Designen på skålen minimerar inte bara spill och stänk utan ger också en större dricky..

1 190 kr

Filterbhållare Drinkwell Avalon

Filterbehållare till Drinkwell Avalon...

179 kr

Utbytespump Drinkwell Vattenfontän

Utbytespump som passar till Avalon, 360 samt  360 Rostfri. ..

329 kr