Drinkwell


Visa:
Sortera efter:

Drinkwell Current 1,5 L

Drinkwell® Current vattenfonän har en konstant vattencirkulation vilket hämmar tillväxten av bakterier i vattnet.Kolfilter avlägsnar dåliga smaker och lukter så att katten får i sig fräscht vatten.Fontänen använder rinnande vatten för att uppmuntra d..

349 kr

Drinkwell förfilter till 360 2-pack

Ett förfilter till Drinkwell 360 vit. Ett förfilter hjälper till att fånga upp katthår, damm och smuts som finns i vattenfontänen innan det passerar pumpen och ger på så sätt en bättre filtrering av vattnet. Förfiltret förlänger livstiden på mot..

89 kr

Drinkwell kolfilter 3-pack

Activated Carbon Replacement Filter 3-Pack 10,5 cmDrinkwell Avalon Replacement Charcoal Filter ersättningsfilter till dricksfontän.Ersättningsfilter till Drinkwell fontäner. Utbytbart filter hjälper till att samla in skräp, mat och partiklar som katt..

115 kr

Drinkwell kolfilter Avalon 4-pack (Avalon & Sedona)

Drinkwell Avalon Replacement Charcoal Filter ersättningsfilter till dricksfontän. Ersättande filter för användning till Drinkwell fontäner. Utbytbart filter hjälper till att samla in skräp, mat och partiklar som katten slipper få i sig. Bid..

129 kr

Drinkwell Rengöringskit

Rengöringskit till Drinkwell. Drinkwell har tagit fram ett rengöringskit som underlättar rengöring av Drinkwells vattenfontäner...

99 kr

Filterbhållare Drinkwell Avalon Ej i lager

Filterbhållare Drinkwell Avalon

Filterbehållare till Drinkwell Avalon...

179 kr

Utbytespump Drinkwell Vattenfontän

Utbytespump som passar till Avalon, 360 samt  360 Rostfri. ..

329 kr