Camon


Visa:
Sortera efter:
Camon Balsam Jojoba Ej i lager

Camon Balsam Jojoba

Camon Balsam Jojoba  kompleterar och förstärker schampots egenskaper, ger näring och skyddarkattens päls samt stärker päls och hudstrukturen. Förebygger tovor och trasslig päls. Innehåller blandannat Sojaproteiner, Jojobaolja, veteproteiner.Gör ..

139 kr

Camon di-set

Di-set från Camon.Denna Pet Flask Kit innehåller: - 1 PET flaska (57 ml) - 1 rengöringsborste - 1 ersättningspen Rekommenderad för hundvalpar, kattungar, hamstrar, marsvin och andra små husdjur. PET-flaskan från CAMON är en helt giftfri pro..

35 kr

Camon Kattschampo

Camon kattschampo är kvalitativt schampo från Italien som rengör på djupet utan att rubba hudens och pälsens naturliga egenskaper.Har absorberande, närande och uppfriskande egenskaper samt främjar en stark och hälsosam päls.Ger även enInnehåller blan..

99 kr

Camon Powder

Torrschampoo i puderform som rengör på djupet samt är effektiv mot fet päls. Tack vare sina skonsamma ingredienser passar pudret även till kattungar och valpar. Mild doft av vanilj. Storlek: 150 g..

119 kr

Camon Shampoo för vita pälsar

Camon Shampoo är speciellt framtaget för vita pälsar.Gör din katts päls vitare och mjuk samt skyddar från de gula tonerna som kan uppkomma.Innehåller helt naturliga ingredienser som främjar en sund, stark päls och hud. Instruktioner:1. Späd 1 de..

129 kr

Camon Spraybalsam med Aloe Vera

Camon Spraybalsam med Aloe Vera revitaliserar och fuktar kattens päls . Ger en mjukgörande effekt samtfrämjar en stark och elastisk päls. Skyddar pälsen emot damm, smuts och oxidation. Sprayet ger även en skyddande filmrunt hårstråna.Ingredienser:Alo..

179 kr

Camon Torrschampoo med Jojobaolja

Torrshampoo i skumform till katt med jojobaolja som rengör din katts päls men inte ändrar det naturliga pH-värdet i huden.Jojobba har en vårdande och skyddande verkan på hår och hud och lämnar kattens päls lättkammad och blänkande med en frisk och fr..

99 kr

Camon Vivi-Clean

Camon Vivi-Clean består av en högkoncentrerad och aktiv formula som är exemplarisk förrengöring av kattlådor, husdjursbäddar, transportburar med mera. Lämnar en behaglig doft av tall. Instruktioner:För daglig rengörning: Späd till 5% (2 kapsyler..

99 kr

Handmatningsspruta 2-pack

Behändig handmatsningsspruta i 2-pack. ..

69 kr