BecoThings


Visa:
Sortera efter:

Beco Bowl matskål från växtfiber

Eco-vänlig och trendig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Bra för både djur och natur. När skålenär uttjänt kan den komposteras och återgår då till sitt ursprung, växtfiber.En tålig kattmatskål som inte blir repig i första taget..

65 kr

Beco Foderskopa

Eco-vänlig och trendig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Bra för både djur och natur. När skålen är uttjänt kan den komposteras och återgår då till sitt ursprung, växtfiber.Storlek: 27 x 12 cm  0,5 L..

59 kr

Beco Matskål från växtfiber -29%

Beco Matskål från växtfiber

Eco-vänlig och trendig kattmatskål gjord av växtfibrer från bambu och ris. Bra för både djur och natur. När skålenär uttjänt kan den komposteras och återgår då till sitt ursprung, växtfiber.Denna modell har en låg kant vilket gör att kattens mor..

55 kr 39.00 kr

Beco Scoop spade Olika färger

BecoScoop, den ekologiska modellen av spade till kattlådan!Denna eko-vänliga rensspade är gjord av växtfiber från bambu och ris. Snäll mot både djur och natur! När spaden är uttjänt kan den komposteras och återgår då till sitt ursprung. Bec..

39 kr

Underlägg Beco Things olika färger

Matskålsunderlägg i Anti-slip från Beco Things!Detta matskåldunderlägg till katt är tillverkat i silikon med bra grepp.Passar utmärkt ihop med kattmatskålarna från Beco Things!Storlek: 49 x 26 cmObs: Matskålarna på bilderna ingår ej...

189 kr