Afp All For Paws


Visa:
Sortera efter:

Afp Kattunnel Super Soft

En supermjuk och gosig lek eller sovtunnel till din katt.En kattunnel är både rolig att leka i, antingen själv eller med kattkompisarna, men man kanäven krypa in i den varma, lurviga tunneln för att ta en härlig powernap.Kattunneln har supermjuk plys..

0 kr

AFP Magic Wing Wand

Se när din katt hoppar, studsar och jagar detta magiska spö i klara färger.Storlek: 69 cm..

59 kr

Afp Snow World Fluffy Rattle

Söta små möss från Afp i vinter-design med band, fjädrar och kattmynta.Finns i tre olika färger.Välj i listan. ..

59 kr

Catzilla Cuddler

Den här stora kattleksaken passar perfekt för alla katter som verkligen tycker om att leka. Den är hårig och gosig, din katt kommer att älska den.Välj mellan färgerna Rosa, Vit, GråStorlek: 38 cm..

119 kr

Chill Out Bandana Kylande Skarfs

Chill Out Bandana är perfekt för varma sommardagar!Kyler effektivt ner en varm katt. Dränk bandanan i kallt vatten i ca 20 sek, vrid ur något och den är klar att användas.Återupprepa proceduren när så behövs. När bandanan inte skall användas mer, hän..

99 kr

Dream Catcher Feather Storm Kattvippa -31%

Dream Catcher Feather Storm Kattvippa

Superfräck kattvippa från AFP´s Dream catcher-serie. Denna vippa är full av fjädrar, pärlor, läderband som lockar din katt till massa lek och bus. Storlek: L: 54 x B: 1.5 x H: 1.5..

129 kr 89.00 kr

Green Rush Catnip Banana

Green Rush Catnip Banana är fullproppad med härlig kanadensisk kattmynta som kommer få din katt att gå bananas! Sydd i slitstarkt tyg. Storlek: 16 x 6.5 x 3 cm..

59 kr

Kattbädd Catzilla Mellow

Senaste nytt från välkända märket All For Paws! Den här bädden är perfekt för din katt att krypa upp i. Supermjuk polyfill ger katten den bekvämlighet och stöd som behövs för en tupplur.Dessutom är den himla snygg tycker vi! Storlek: 39 x 3..

495 kr

Kattbädd Honey Comb

Din katt kommer älska att gosa in sig med en gång i denna varma luddiga bädd. Med supermjuk plysch på insidan och mikromocka på utsidan ger denna bädd maximal komfort.Fylld med miljövänlig supermjuk polyfill ger den katten allt stöd den behöver för e..

389 kr

Kattleksak Snow World Frozen Fish 2-pack

Kattleksak Snow World Frozen Fish från Afp är fina fiskar med kattmynta.Winter edition 2017. Perfekt julklapp till missen.Finns i tre olika färger.Säljes i 2-pack...

79 kr

Kattleksak Snow World My Nut 2-Pack

2-Pack kattleksak från Afp i winter edition.Mus med tillhörande nöt i mjuk plysch fylld med kattmynta.En uppskattad julklapp till din pälskling.Välj bland olika färger. ..

79 kr

Modern Cat LED Mus Pekare -61%

Modern Cat LED Mus Pekare

Fräck led-pekare med musmotiv i lite större format från AFP. Skön att hålla i med knapp som man trycker in för att starta LED-pekaren.Man behöver alltså inte hålla inne knappen för att LED-musen skall synas.Finns i Rosa och Blå. Storlek: L:..

73.75 kr 29.00 kr

Modern Cat Tea Party Catnip

Supersöt kattleksak som är utformade som små tepåsar och fyllda med väldoftande kattmynta samt fjädrar. Din katt kommer garanterat vilja vara med på te-partyt :) Säljes i 2-packVälj färg i listan..

45 kr

Shabby Chic Kattvippa Multiboll

Superfin kattvippa i shabby chic stil med  fluffiga bollar ifrån välkända märket All For Paws. Finns i tre snygga färger.Storlek:  60 x 6 x 6 cm..

99 kr