Dreamies


Visa:
Sortera efter:

Dreamies Anka

Dreamies kattgodis med anka!Dreamies kattgodis är en dröm för alla katter! Dessa krispiga bitar med krämig fyllning är oemotståndlig för de flesta katter. Testa själv :)Påsen är återställningsbar så dreamisarna håller sig fräscha. Dreamies finns i fl..

20 kr

Dreamies Kalkon

Dreamies kattgodis med kalkon!Dreamies kattgodis är en dröm för alla katter! Dessa krispiga bitar med krämig fyllning är oemotståndlig för de flesta katter. Testa själv :)Påsen är återställningsbar så dreamisarna håller sig fräscha. Dreamies finns i ..

20 kr

Dreamies Kyckling

Dreamies kattgodis med Kyckling!Dreamies kattgodis är en dröm för alla katter! Dessa krispiga bitar med krämig fyllning är oemotståndlig för de flesta katter. Testa själv :)Påsen är återställningsbar så dreamisarna håller sig fräscha. Dreamies finns ..

20 kr

Dreamies Lax

Dreamies kattgodis med Lax!Dreamies kattgodis är en dröm för alla katter! Dessa krispiga bitar med krämig fyllning är oemotståndlig för de flesta katter. Testa själv :)Påsen är återställningsbar så dreamisarna håller sig fräscha. Dreamies finns i fle..

20 kr

Dreamies Mix Kyckling och Anka

Dreamies kattgodis Mix med Kyckling och Anka!Dreamies kattgodis är en dröm för alla katter! Dessa krispiga bitar med krämig fyllning är oemotståndlig för de flesta katter. Testa själv :)Påsen är återställningsbar så dreamisarna håller sig fräscha. Dr..

20 kr

Dreamies Mix Lax och Ost

Dreamies Mix kattgodis med Ost och Lax!Dreamies kattgodis är en dröm för alla katter! Dessa krispiga bitar med krämig fyllning är oemotståndlig för de flesta katter. Testa själv :)Påsen är återställningsbar så dreamisarna håller sig fräscha. Dreamies..

20 kr

Dreamies Ost

Dreamies kattgodis med ost!Dreamies kattgodis är en dröm för alla katter! Dessa krispiga bitar med krämig fyllning är oemotståndlig för de flesta katter. Testa själv :)Påsen är återställningsbar så dreamisarna håller sig fräscha. Dreamies finns i fle..

20 kr

Dreamies Oxkött

Dreamies kattgodis med Oxkött!Dreamies kattgodis är en dröm för alla katter! Dessa krispiga bitar med krämig fyllning är oemotståndlig för de flesta katter. Testa själv :)Påsen är återställningsbar så dreamisarna håller sig fräscha. Dreamies finns i ..

20 kr

Dreamies Snacky Mouse Ej i lager

Dreamies Snacky Mouse

Snacky Mouse är en spännande och rolig aktiveringsleksak till din katt. Din katt måste här arbeta för att få ut sitt godis ur behållaren. Paketet innehåller 1 x 60 g Dreamiespåse med ost samt 1 x Kattleksak Snacky mouse..

0 kr