Aptus


Visa:
Sortera efter:

Aptus Bucacat Tandpasta

Bucacat tandpasta är en enzymbaserad munhygienisk gel för katt.Egenskaper: Aptus Bucacat är en enzymbaserad munhygienisk gel för katter. De verksamma substanserna upprätthåller jämvikten i munnens normala mikroflora.Bucacat fäster på tänderna oc..

69 kr

Aptus Multicat Tabletter

Multicat tabletter från Aptus är ett mineralfoder innehållande vitaminer samt spårämnen till katt (laxsmak).BruksanvisningMulticat används som näringstillskott för att trygga kattens dagliga kalk-, spårämnes- och vitaminbehov samt behovet av livsnödv..

99 kr

Aptus Nutrisal Pulver Ej i lager

Aptus Nutrisal Pulver

Vattenlösligt dietfoder för vätskebalansering av hund och katt.BruksanvisningNutrisal pulver används hos hund och katt för att ersätta vätske- och elektrolytförlust t.ex. i samband med mag- tarmstörningar. Om katten eller hunden har diarré, förlorar ..

179 kr

Aptus Reconvalescent Cat Pasta

Aptus Reconvalescent cat pasta är ett koncentrerat dietfodertillskott i form av pasta, anpassat till katt.Kan ersätta foder under en kortare period vid bristande aptit p g a sjukdom eller efter operation.EgenskaperPastan innehåller essentiella aminos..

139 kr

SentrX Spray 15 ml

Aptus SentrX sårläkningsprodukter är ett patenterat biomaterial i form av en kemiskt modifierad korslänkad hyaluronsyra, som skapar en syntetisk extracellulär matrix i form av ett tredimensionellt nätverk.De celler som medverkar i den naturliga läkni..

229 kr